23.5.2016

Blogi: Kesällä juhlitaan!

Ylioppilasjuhlat, valmistujaiset, rippijuhlat ja häät – kesä on täynnä juhlahumua. Lahjan valitseminen tuottaa toisinaan päänvaivaa. Meidän valikoimasta löydät paljon laadukkaita tuotteita, jotka sopivat erinomaisesti lahjaksi annettavaksi. 

Näistä nuori ilahtuu

Valmistujaisten ja rippijuhlien päätähdet ovat nuoria, jotka osaavat arvostaa tyylikkyyttä ja designia. Design-tuotteista aina takuuvarma lahja onkin Secridin tyylikäs turvalompakko, jota on saatavilla lukuisissa väreissä.

Helly Hansenin tuotteista 
Midlayer takki sopii hyvin ympärivuotiseen käyttöön ja esimerkiksi duffelkassi ilahduttaa taatusti niin ripiltä pääsevää kuin koulusta valmistuvaakin.

Hemmottele hääparia

Kaunis ja käytännöllinen Jukka Rintalan kuosilla kruunattu Tefismart-pöytäliina miellyttää taatusti hääparia vielä vuosienkin päästä.

Tai mikä ihanampaa kuin kietoutua yhdessä lämpimään ja ylelliseen 
Sky-huopaan, jolle tyylikäs ikkunallinen lahjalaatikko antaa viimeistellyn silauksen.

Pastellinsävyisistä 
Helmi-pyyhkeistä tulee hempeä paketti kylpyhetkiin ja Brabantian veitsistä kiittää ruoanlaitosta kiinnostunut hääpari.

Pyöreitä täyttävälle

Pyöreitä vuosia täyttävä arvostaa kotimaista kekseliäisyyttä ja laatua. Hänelle täydellinen lahja on Leveraxe-vipukirves. Vipukirves mullistaa halonhakkuun, sillä se on tehokkaampi, turvallisempi ja nautinnollisempi kuin perinteinen kirves. Hauska ja käytännöllinen lahja jää taatusti saajan mieleen.